Putters Fysio- en Oedeemtherapie
Uitgeeststraat 225
2547 VE Den Haag
Telefoon: 070-3259120
info@fysio-oedeemtherapie.nl

De therapeut

Annemarie Jeursen

Annemarie Jeursen


Oncologie Fysiotherapie

Kanker is een ziekte waarbij, mede door verbeterde screening en behandelmethoden, de overlevingsprognose sterk gestegen is. Dit leidt in toenemende mate tot chronische aandoeningen. Deze aandoeningen kunnen het gevolg zijn van de ziekte of zijn ontstaan door de behandeling van de ziekte.

Geschat wordt dat het zich voordoen van kanker in de Nederlandse samenleving tot 2015 zal toenemen met 100%. Veel van deze cliënten hebben klachten die betrekking hebben op beweging. Klachten waarbij Putters Fysio- en Oedeemtherapie, die is gespecialiseerd op het gebied van oncologie, de helpende hand kan bieden.

Putters Fysio- en Oedeemtherapie heeft kennis van en inzicht in actuele en potentiële problemen, die gerelateerd zijn aan kanker. Hierbij worden de kennis en inzicht van fysiotherapeutisch handelen ingezet voor behandeling bij cliënten in alle leeftijdscategorieën. Naast lichamelijke stoornissen, beperkingen en participatieproblemen zijn er ook psychosociale problemen. Putters Fysio- en Oedeemtherapie kan door medische oncologische kennis, oncologische fysiotherapeutische vaardigheden, specifieke gesprekstechnieken en morele competenties haar cliënten op een adequate wijze begeleiden.

Putters Fysio- en Oedeemtherapie beschikt als oncologisch fysiotherapeut over de speciale kennis en vaardigheden om deze gespecialiseerde zorg te kunnen verlenen, of om te worden ingezet in een consulterende rol.

Neem contact op voor meer informatie. Terug naar het overzicht van de specialisaties.

Putters Fysio- en Oedeemtherapie
Uitgeeststraat 225
2547 VE Den Haag
Telefoon: 070-3259120
info@fysio-oedeemtherapie.nl

De therapeut

Annemarie Jeursen

Annemarie Jeursen